Háziorvosi modul

 A DokiRex háziovosi moduljának segítségével a háziorvosi rendelés adminisztrációs tevékenysége hatékonyan ellátható, a keletkező adatok jól strukturált rögzítési lehetőségével valamint a program gyors és egyértelmű kezelhetőségével az adatbevitel időszükséglete nagymértékben csökkenthető. A különböző kötelező jelentések alapját képező adatok beviteli lehetőségén túl további kiegészítő funkciók is rendelkezésre állnak az adott háziorvosi praxis igényinek megfelelően. Az alábbi képernyőképek a teljesség igénye nélkül mutatják be a háziorvosi modul sajátosságait, természetesen az alap-szoftver általános tudását kiegészítve.


 

A program indítását követően már a kezdő fülön háziorvosi rendelés specifikus funkciókat érhetünk el közvetlenül, úgy mint: táppénzek kezelése, táppénzes napló, ápolások kezelése, a legutóbbi jogviszony lekérdezés eredménye vizuálisan ill. az ellenőrzés manuális kezdeményezése.

 


 

A háziorvosi státuszlap rögzítése során jól elkülönített részeken rögzíthetőek a felviteli adatok, ahol a kezdő képernyőn a lelet szövege tetszőleges számú és tartalmú sablon segítségével is megírható.

 


 

A diagnózisok fülön akár az állandóan szedett gyógyszerek felvételekor rögzített bno-k beemelésével is rögzíthetőek a diagnózisok.

 


 

Szűrések rögzítésére legalább egy diagnózis megadását követően nyílik lehetőség.

 


 

 

Gondozások nyilvántartása szintén a státuszlap rögzítése közben lehetséges.

 

 


 

 

Az egyéb fülön továbbküldéssel kapcsolatos adatok rögzíthetőek.

 

 


 

 

A státuszlap mentését követően automatikusan ellenőrzésre kerül a beteg jogviszonya. A lekérdezések eredménye a későbbiekben visszamenőleg külön felületen visszakereshető, az ellenőrzés szükség szerint megismételhető.

 

 


 

 

Az NRSZH orvosi beutaló teljes terjedelmében páciensenként elérhető, a szükséges adatok strukturált bevitelét követően a nyomtatványt a program szintén elkészíti.

 

 


 

 

A táppénzek nyilvántartására külön felületen van lehetőség, ahol a táppénzes nyomtatványok is automatikusan elkészíthetőek a megfelelő számban és nyomtatási képpel.

 

 


 

 

A különböző háziorvosi jelentések elkészítése egyszerű módon, egy felületen megoldható, majd azok elektronikus beküldése az e-jelentés rendszerébe és érvényesítése automatikusan történik.

 

 

 

ugrás az oldal tetejére