Egynapos sebészeti modul

 


 

Egynapos sebészeti programmodulunk a DokiRex szoftverbe integrált módon képes ellátni a fekvőbeteg ellátással kapcsolatos adminisztratív teendőket. A programrész alkalmas mind magán, mind TB finanszírozott ellátással kapcsolatos adatok rögzítésére. 

 


 

Az ellátással kapcsolatos adatok struktúrált módon, egymástól jól elkülönülve rögzíthetőek, így jól átlátható és gyorsan kezelhető a felhasználói felület.

 


 

A programban a következő főbb adatcsoportok kitöltésére van lehetőség (címszavakban) :felvételi adatokkórlap adatok (anamnézis, jelen panaszok, vizsgálatok, alkalmazott terápia, epikrízis) diagnózisokfekvőbeteg beavatkozások

 

A gyors adminisztráció érdekében az adatok többsége listából kiválasztható, vagy a felhasználó által előre rögzített sablonok alapján összeállítható.

 


 

A program ezen része is (a DokiRex többi moduljához hasonlóan) logikus felépítésű, használata könnyedén elsajátítható, billentyűzettel és egérrel egyaránt kezelhető.

 


 

A rögzített adatok alapján lehetőségünk van a különböző, ellátással kapcsolatos dokumentumok nyomtatására. Az összes típusú nyomtatvány szerkezete és tartalma teljes mértékben testre szabható, az összes nyomtatás sablonok alapján történik.

 

  

 

 ugrás az oldal tetejére